RODO

RODO

 Ochrona danych osobowych w RKKS RAWIA w Rawiczu 

Szanowni Państwo!

Administratorem Państwa danych osobowych jest Robert Jamroży, Prezes Zarządu RKKS RAWIA w Rawiczu. Można się z nim kontaktować pod numerem telefonu +48 606929163 lub poprzez pocztę elektroniczną pisząc na adres klubowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zbieramy dane osobowe: członków naszego Klubu, ich przedstawicieli ustawowych (w przypadku, gdy członkiem jest osoba, która nie ukończyła 18 lat), pracowników, kontrahentów, zleceniobiorców, zawodników klubu oraz ich przedstawicieli ustawowych (w przypadku, gdy zawodnikiem jest osoba, która nie ukończyła 18 lat) oraz wolontariuszy.

Przetwarzamy gromadzone przez nas dane osobowe, wyłącznie w celu wykonywania naszej działalności statutowej. W związku z tym gwarantujemy spełnienie wszystkich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia swoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, a także prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych.

Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat. Nie będą przekazywane do państwa trzeciego w rozumieniu określonym w przepisach RODO.

W związku z przetwarzaniem przez nasz Klub danych osobowych, macie Państwo prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Administrator danych osobowych

Tadeusz Pawłowski

© 2016-2017

Szukaj

Odwiedza nas 137 gości oraz 0 użytkowników.

Odsłon artykułów:
183340